Cum se expun corect perdelele...

cum se expun perdelele

Există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă asigura că perdelele sunt expuse corect: 


Măsurați lățimea ferestrei: Înainte de a cumpăra sau de a face perdele, măsurați lățimea ferestrei pentru a vă asigura că perdelele se vor potrivi corect. 

Alegeți suportul potrivit: Asigurați-vă că aveți suportul potrivit pentru agățarea perdelelor. Acest lucru va depinde de tipul de tijă , galerie sau sina pe care le utilizați, precum și greutatea perdelelor dumneavoastră. Decideți cu privire la stilul de agățat: Puteți expune perdelele în mai multe moduri, cum ar fi pe o tijă, pe o sina sau pe inele. Fiecare stil are propriul set de argumente pro și contra, așa că alege-l pe cel care va funcționa cel mai bine pentru perdelele și fereastra ta. 

Determinați plasarea corectă: Măsurați distanța de la partea de sus a ferestrei până unde doriți să cadă perdelele. Acest lucru vă va ajuta să determinați plasarea corectă pentru tijă sau sina. Instalați suportul: Urmați instrucțiunile producătorului pentru a instala corect suportul pentru stilul agățat ales. Asigurați-vă că suportul este la nivel și sigur, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că perdelele atârnă corect. 

Expuneți perdelele: În cele din urmă, expuneți perdelele pe tijă sau pe sina și faceți ajustările necesare pentru a vă asigura că acestea atârnă uniform. Este întotdeauna o idee bună să țineți perdelele în loc cu legaturi  , acest lucru va adăuga o notă de eleganță și, de asemenea, facilitează deschiderea și închiderea perdelelor atunci când se dorește. 

Cu acești pași simpli, perdelele tale vor fi expuse corect și vor arăta foarte bine la fereastra ta.