Ce aspecte ar trebui să luăm în considerare după ce ne-am decis să decorăm camera cu perdele și draperii...

4

Pentru că nu este o achiziție tocmai ieftină și nici de scurtă durata, în momentul în care alegem perdelele ar fi de preferat să luăm în considerare câteva detalii care să ne facă alegerea una reușită.  

  Care ar fi senzația și mai ales efectul pe care dorim să îl obținem după montarea perdelelor și a draperiilor? 

Hai să vedem câteva sfaturi care ne-ar putea inspira..

Poate ne-am dori sa creem o senzatie de adancime, sau de spatiu, caz in care o draperie orizontala in partea de sus si alte doua laterale verticale ar aduce acest plus. 

In situatia in care camera pe care tocmai o decoram nu este foarte inalta, caz in care o perdea prinsa deasupra geamului, imediat langa tavan, lasata sa cadă pana la podea, ne-ar ajuta mult in acest sens. 

Daca decoram, spre exemplu, o camera pentru copii, care este in general mai mica am putea alege perdele voal cu modele mai putin incarcate, eventual cu unul-doua personaje, imprimate mai mari pe care copilul le prefera. Acest fapt ofera caldura familiara si aduce personalitate camerei. 

 Un aspect care nu trebuie neglijat constă în intimitatea pe care dorim cu toții să o avem. Multe camere nu se află întodeauna în locații ferite de ochii trecătorilor sau poate a vecinilor. 

Pentru asta există draperiile black-out, care odată cu lăsarea serii își fac treaba pentru care au fost gândite. 

 Sper că aceste câteva sfaturi să va ajute în alegerea perdelelor. Dacă nu, stați aproape și promitem să revenim cu soluții noi.

Socializăm...

contact@perdelecopii.ro
+40749507015
Home » Detalii care fac diferenta cand alegem perdele pentru acasa