Perdele personalizate cu portretele persoanelor dragi...

Imagini cu persoanele pe care le iubim pot sa ne zambeasca  acum si pe fundalul camerei.

Alege fie o perdea de zi din voal sau o draperie de noapte lunga pana la podea, ori perdele mai scurte pana la pervazul geamului. Oricum ar fi perdeaua, noi o facem cu placere!

În cazul fotografiilor personale tip portret, imprimate pe perdele sau draperii, vă rugăm să aveți în vedere că putem garanta 100% calitatea imprimării doar în cazul fotografiilor realizate în studio profesional.
Pentru orice altă fotografie nu putem garanta calitatea optimă deoarece, de multe ori expunerea, intensitatea culorilor, umbrele sau contrastul pot afecta luminozitatea culorilor, iar rezultatul printului nu poate fi anticipat.Nu putem ști dinainte cum va ieși imprimarea. Este un risc pe care, dacă doriți, vi-l puteți asuma d-voastră, dar pentru aceste tipuri de fotografii nu putem oferi garanția de 100% BANII ÎNAPOI , pe care o oferim pentru imaginile profesionale. Deci aceste produse nu pot fi returnate. Am avut multe cazuri în care am printat asemenea fotografii cu succes, dar a fost un risc asumat de client. Vă mulțumim pentru înțelegere.