Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea acestui magazine online, implica acceptarea de catre client a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

     Perdelecopii.ro incearca sa va prezinte cat mai corect si mai apropiat de realitate culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. ATENTIE !!! trebuie tinut cont de faptul ca pot exista diferente intre culorile de pe monitor si cele reale ale produselor.

Comenzi

     Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

     Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, sunt expediate, dupa perfectarea tuturor detaliilor grafice, in 2-3 zile lucratoare prin curier pentru comenzile mici. Comenzile cu cantitati mari se discuta punctual si se stabilieste impreuna cu clientul un termen de livrare.

     Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest magazine online se considera un contract intre client si SC MARALEX IMPEX SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC MARALEX IMPEX SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

     Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

     SC MARALEX IMPEX  SRL  foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Inregistrarea ca membru

     Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

     In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

     Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

     Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

     Perdelecopii.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

     Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

     Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Perdelecopii.ro  numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

     Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

·         intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

·         deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

·         informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

·         posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

·         neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

·         continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

    

     Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

·         produsul comandat nu este pe stoc

·         identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

     Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

     Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

SC MARALEX IMPEX SRL

Sediu Social: Targu Mures, str. Santana nr. 15

Registrul Comertului: J26/380/1993

Cod fiscal: RO 3388358

Telefon: 0749-507-015

E-mail: office@steaguri.com